Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (7.24 secunde)
Sambata, 6 mai a.c., in localitatea constanteana Cogealac, mare adunare, mare.
O intalnire de gradul III in 1939 (Autor: ... FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui.
BERBEC Ti se pun unele bete in roate in prima parte din luna, si trebuie sa ai grija in cine ai incredere. ... Per ansamblu, se poate spune ca in aceasta perioada sanatatea nu-ti va face surprize mari. ... La inceputul lunii vei cheltui foarte multi bani.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
Decizia lui Manea vine in continuarea protestului sau la adresa conducerii Consiliului Judetean Constanta, care refuza, fara nici un motiv, sa respecte propriile hotarari si sa acorde localitatilor constantene banii care li se cuvin.
Nemaifiind parlamentar si apropiindu-se de inteleapta varsta de 60 de ani, Petre Roman a declarat - intr-un interviu realizat de Mediafax - ca a inceput sa faca investitii in domeniul energiei si al constructiilor marilor complexe imobiliare si ca are mai mult timp pentru lecturi, cariera universitara si excursii in natura.
Toata floarea cea vestita a vietii politice locale social-democrate a facut, in cursul zilei de ieri, o vizita in localitatile Oltina si Ostrov, pentru a constata progresele care s-au facut pana la momentul de fata, dupa inundatii, precum si pentru a prezenta obiectivele vizate pentru reabilitare.
Deputatul i-a indemnat pe cei curiosi sa-i intrebe chiar pe "tinerii" democrati care au fost motivele migrarii lor politice, asigurandu-i insa pe cei prezenti ca, pana la urma, a fost vorba despre credinte doctrinare, platforma democrata parandu-le irezistibila fostilor pesedisti.
Senatorul Ion Iliescu continua sa starneasca pasiuni si la a treia sa tinerete, ultima dovada in acest sens fiind participarea de sambata la Scoala de femei a PSD.
Consiliul National al PSD a stabilit, la Tirgu-Mures, noile actiuni si propuneri ale social democratilor pentru perioada imediat urmatoare.
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Consilierul a aratat ca PNL a demonstrat fidelitate in principii, evitand sa oscileze intre doctrine, fiind "singurul partid istoric, puternic, care a trecut testul de timp", liberalii fiind respectati in Europa, dovada fiind si functiile care le detin inainte de aderarea la Uniunea Europeana.
seful statului i-ar fi santajat cu dosarele SRI privind colaborarea cu Securitatea pe judecatorii Curtii Constitutionale pentru avizul favorabil in ceea ce-l priveste.
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
PSD incepe sa joace din ce in ce mai dur si a ajuns deja in situatia de a impune Guvernului Tariceanu propriul program de guvernare.
Vacanta parlamentara inseamna pentru Partidul Democrat, dar nu numai, o oportunitate de testare a electoratului, de la inceputul lunii iulie si pana in prezent fiind efectuate mai multe sondaje de opinie.
Biroul Permanent Judetean al PD Constanta s-a intrunit la sfarsitul saptamanii trecute pentru a analiza cercetarile sociologice efectuate intre lunile iunie si august, pentru 26 de localitati ale judetului Constanta:
"Toate aceste anunturi ca PNL sau PD nu vor incheia intelegeri cu PSD vor trebui sa inceteze fiindca pentru crearea unei majoritati nu exista o alta solutie in afara de acea de a colabora cu social-democratii", a mai spus liderul peremist.
Democrat-liberalii constanteni si-au propus ca obiectiv obtinerea unui scor de 45% la alegerile locale si generale din acest an, dar si castigarea alegerilor prezidentiale de la anul, prin sustinerea unei noi candidaturi a lui Traian Basescu.
google-analytics.com